STANDAARD IN JOUW WEBSITE

Wat zit standaard allemaal in jouw basis website?

Ben je op zoek naar een mooie website. Betaalbaar webdesign? Dan zit je bij ons goed. Wij zijn speciaal voor de Starters, ZZPers en Verenigingen e.d. die graag een mooie website willen maar niet het budget hebben van een groot bedrijf. Speciaal voor die mensen is er Maxim Webdesign. Want iedereen verdient toch een mooie website?

Social media standaard in jouw basis website

Social media is het op internet delen van informatie op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke manier.

Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken uit ons leven. Integratie van social media op jouw website is niet alleen mooi maar heeft zeker ook veel SEO voordelen. Zo word je nog beter gevonden in Google. Wij kunnen bijvoorbeeld jouw Facebook snelkoppeling op de website zetten.

Wat wij de laatste tijd steeds meer zien zijn mensen die hun Instagram op de hun website integreren. Dit houdt in dat alles wat jij op jouw Instagram post direct zichtbaar is op jouw website. Het mooie hiervan is dat je er ook bijvoorbeeld een slider van kan maken.

Social media

Mobiel responsive

Domein e-mail 3 X

Google Analytics

Responsive standaard in jouw basis website

Responsive houdt in dat wanneer je een website bekijkt op mobiele telefoon, Ipad of laptop deze zich automatisch aanpast aan het scherm waar je op kijkt.

Allereerst is responsive voor de bezoeker van je website gebruiksvriendelijker. Deze krijgt nu een optimale ervaring van jouw website. De foto’s schalen mooi mee en alles klopt. Het tweede voordeel van een responsive websites voor Google. Deze hecht veel waarde aan een optimaal scherm op jouw mobiel.

Tenslotte heeft tegenwoordig bijna iedereen een smart phone en wordt hierop vaak eerder gekeken naar een website dan op de pc.

Social media

Mobiel responsive

Mobiel responsive

Social media

Domein e-mail 3 X

Google Analytics

Laten we eens praten over jouw nieuwe website...

Ben je benieuwd of we wat voor jouw nieuwe website kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Domein e-mail standaard in jouw basis website

Domein email is de naam van jouw eigen domeinnaam verwerkt in jouw mail adres. Bijvoorbeeld, bij ons zelf hebben wij als domein naam gekozen voor Maxim webdesign. Onze mail wordt dan hallo@maximwebdesign.nl

Het voordeel hiervan is dat dit veel professioneler overkomt dan een Gmail of Hotmail account.

Bij ons krijg je gratis 5 domein mail adressen. Je kan dus voor verschillende mail namen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan b2b voor alleen zakelijke mail.

Social media

Domein e-mail 3 X

Mobiel responsive

Social media

Domein e-mail 3 X

Mobiel responsive

Google Analytics

Google Analytics standaard in jouw basis website

Google Analytics is een gratis programma van Google. Met Analytics kun je de bezoekers van jouw website heel goed monitoren. Je kan onder andere zien waar ze vandaan komen en hoe lang ze op jouw website blijven. Meten is weten!

Deze informatie is voor jou erg belangrijk en kan jouw website verbeteren. Hiervoor heb je nodig een eigen Gmail account en een stukje code welke wij op jouw website plaatsen. Hierdoor kan het programma informatie van jouw bezoekers ontvangen.

Heel handig is de gratis app van Google Analytics zodat jij onderweg ook altijd deze statistieken bij kan houden.

Social media

Google Analytics

Mobiel responsive

Social media

Domein e-mail 3 X

Mobiel responsive

Google Analytics

Domein e-mail 3 X