5 Voordelen van het laten maken van jouw website

5 voordelen van het laten maken van jouw website

Een eenvoudige website maken via WordPress is goed te doen wanneer je daar een paar avonden voor gaat zitten.

Wil je toch gaan voor een wat uitgebreide en professionele website dan is het al snel verstandig om dit uit te besteden en dit over te laten aan de diegene die hier echt verstand van heeft.

Uitbesteden is tijd besparen!

Als ondernemer weet je het waarschijnlijk als geen ander, tijd is geld. Dat geldt ook voor het uitbesteden van taken en opdrachten.

Na het net opstarten van ons bedrijf deden wij bijvoorbeeld altijd zelf onze boekhouding. Alles heel precies willen invoeren. Je wilt natuurlijk geen fouten maken in verband met boetes die je dan kunnen worden opgelegd. Kortom, we hadden er een dagtaak aan!

Nu hebben we een boekhoud pakket en hebben we meer tijd over om ons te richten op onze kern taak. Een mooie website voor jou maken!

Natuurlijk kan jij ook zelf je website maken in een WordPress template. Zorg er voor dat je veel vrije tijd in je agenda blokt en je nergens door laat afleiden.

Ook de website trends moet je goed in de gaten houden, die wisselen namelijk nogal eens. Jij bent waarschijnlijk net begonnen, dus hoef je niet direct al deze kennis te hebben.

Ook dat is niet erg, iedereen moet het leren. Maar wanneer je de keuze hebt om met veel frustraties zelf een site op te bouwen dan is het raadzaam om dit over te laten aan diegene die dit graag voor jou doen!

Jij kunt je richten op je kerntaak van het ondernemen met als gevolg dat jouw onderneming sneller zal gaan groeien!

Betrouwbaar en professioneel overkomen

Betrouwbaar en professioneel overkomen

 

Betrouwbaar overkomen is essentieel want de eerste indruk is het allerbelangrijkst.

Stel, je wilt een product kopen van website A. Website B heeft precies hetzelfde product en dezelfde prijs. Website A is heel simpel in elkaar is gezet. Lelijke product foto's, geen duidelijke structuur en weinig informatie over het product.

Website B daarentegen heeft alles netjes voor elkaar. Dan is de keuze voor Website B snel gemaakt! Met een mooie betrouwbare website straal je professionaliteit uit en kiezen klanten voor jou!

Als je naar een bedrijf moet mailen zie je ook wel eens een Gmail account als mail adres. Dit komt niet betrouwbaar en professioneel over. Het kost niet veel moeite om een zakelijk domein aan te vragen. Bij Maxim Webdesign zit deze zelfs gratis in je pakket.

Ontzorgen

ontzorgen website

 

In eerste instantie ontwierpen wij alleen de website. De gebruiker moest zelf zijn updates uitvoeren en zelf de plug-ins updaten.

Dit zijn geen taken waar je heel erg lang mee bezig bent. Het nadeel alleen is dat er toch weer kostbare tijd verloren gaat. Tijd welke je als ondernemer zeker beter kunt gebruiken! Wij kregen dan ook van steeds meer klanten de vraag of wij geen onderhoudspakket hadden.

Dit heeft ons aan het denken gezet. We hebben gekeken waar klanten tegen aan lopen en wat ze graag willen uitbesteden. Veel ondernemers geven de voorkeur aan meerdere back ups. Hun website is tenslotte hun business en is van "levensbelang" geworden. Daarbij gaven ze ook aan liever niet zelf alle plug-ins te willen installeren en niet willen bijhouden wanneer er weer nieuwe updates zijn.

Kortom, de klant wil ontzorgd worden! We hebben er nog extra taken aan toegevoegd zoals het beveiligen van jouw website. We beveiligen hem dan op meerdere punten. Weer ontzorgen. Natuurlijk ontvang jij hiervan een rapport zodat je altijd in een overzicht kan zien wat er precies is gebeurd.

Geen investeringen in dure programma's en licenties

Geen inverstering in dure programma's en licenties website

 

WordPress zelf is gratis. Veel plug-ins zijn óók gratis. Het nadeel van gratis plug-ins is alleen dat hier vaak virussen in zitten. Een ander groot nadeel is dat de maker kan stoppen met updates. Daar zit je dan te kijken met je mooie website.

Dit is de reden dat wij vaak plug-ins kopen. We kopen dan een licentie om het te mogen gebruiken. Wanneer wij er niet helemaal uitkomen kunnen we altijd om hulp vragen bij de maker.
Vaak moeten we de licentie ieder jaar weer verlengen. Dit zijn kosten die jij niet hoeft te maken, dus dat scheelt weer een investering.

Dit geldt ook voor de programma's die wij gebruiken om de website nog mooier te kunnen maken. Dit zijn geen gratis programma's. We kopen hier ook een jaarlijkse licentie. Ook dit zijn allemaal weer kosten die jij dus niet hoeft te maken.

Niet afhankelijk zijn van een "buurjongen"

Iedereen kent vaak wel een buurjongen, neefje of kennis die voor jou een website kan bouwen.
Dat is natuurlijk super, vooral in het begin wanneer je net gestart bent en financieel nog niet zo veel ruimte hebt.

Dat mensen hier voor kiezen is op zich vrij logisch. Het is dichtbij en niet zo "eng" als contact met een bedrijf hebben. Het is allemaal nog redelijk vrijblijvend.

Totdat er bepaalde zaken niet zo gaan zoals jij ze voor ogen had. Je wilt veranderingen aanbrengen. Je wilt support of je website is misschien wel stuk. Bij Maxim Webdesign krijg je snel respons en gaan we kijken naar die ene oplossing. Maar stel dat jouw buurjongen net op dat moment geen tijd heeft om jou te helpen? Jij loopt over van frustratie én jouw website is niet zoals jij deze zou willen hebben.

Bij Maxim Webdesign mag je van ons verwachten dat wij jou altijd helpen waar we kunnen en er alles aan doen om jouw website te maken naar jouw wens.

Laten we eens praten over jouw nieuwe website...

Ben je benieuwd of we wat voor jouw nieuwe website kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.